Over De Paradepaardjes

De paradepaardjes

De paradepaardjes; een theater beweging opgestart in 2012 door twee jonge, frisse theatermaaksters uit Arnhem. Samen met een variërende groep van enthousiaste acteurs, theatermakers en getraind amateurspelers maken zij surrealistische, beeldende acts voor festivals, evenementen en feesten.

Acts die prikkelen met beelden, die met haar theatraliteit ieder decor tot een hoger niveau weet te brengen. De paardjes zijn altijd gedreven en op zoek naar een passende vorm van interactie met het publiek. Doormiddel van ongedwongen en vrij om zelf de intensiteit te bepalen, kan het publiek via de Paradepaardjes het evenement en haar exceptionele sfeer ervaren zoals dit bedoeld is en wat volgt, is een herinneringen die voor hen altijd bij blijft.


Visie & Missie

De experimentele vorm van theater die zich in beeld, vorm en sfeer verbindt met het evenement en haar gasten, is waar de Paradepaardjes voor staan. Theater dat relaties aangaat en waarbij theatraliteit als middel ingezet wordt om een andere dimensie binnen te treden.

Juist die kracht, waarin de Paradepaardjes heilig van overtuigd zijn, wordt ingezet om een brug te slaan tussen de bezoeker en evenement. Het decor, de setting en de bezoeker is hierin van wezenlijk belang.

De missie van De Paradepaardjes is dan ook om constant op zoek te gaan naar die verbintenis, ongeacht de invloeden van buitenaf. Mysterieus, uniek en veelzijdig. Dat is het streven.